HOMOK

In Homok zijn we behulpzaam geweest met het bouwen van een dokterspost alsmede kerkzaal door de Hervormde gemeente van Wierden. Hier hebben ca 60 jonge mensen in 3 groepen 10 dagen gewerkt.
Deze dokterspost dient nog als voorbeeld voor andere te bouwen posten.

Tiszaagtelek

Contacten met lagere school,schoolmeubels,computers en andere benodigdheden gebracht, alsmede financiële ondersteuning gegevens om stromend water in de school te krijgen. Inmiddels is e.e.a. reeds klaar.Zo zie je maar weer dat een kleine fin. bijdrage voor veel kinderen een uitkomst kan zijn.

Szaloka

Hier zijn we in 2006 begonnen met fin.ondersteuning een nieuwe dokterspost te bouwen.

Uit bovenstaande hebt u kunnen lezen wie en wat we als Stichting Oost Europa Enter/Rijssen/Wierden voor onze medemensen proberen te doen.

Mocht U onze werkzaamheden willen ondersteunen dat kan ons banknummer is

59 47 11 630 t.n.v. Stichting Oost Europa afd Wierden.