Reisverslagen 2019

In 2019 worden weer vele reizen gemaakt. Van elke reis willen we graag een verslag plaatsen.

Reisverslag team Schonewille, Meijer en Batterink

Reis Hongarije en Oekraïne van 27 mei tot 5 juni 2019

Meerdere projecten in Hongarije en Oekraïne bezocht. Op alle bezochte adressen hebben we diverse goederen afgeleverd waaronder: nieuwe en gebruikte kleding, bedrijfskleding, sportkleding, schoenen, linnengoed en beddengoed, serviesgoed, po-stoel, incontinentiemateriaal, rollator, enz. Bij het verzorgingshuis tafels en stoelen.
Overal zijn we zeer hartelijk ontvangen en krijgen zoals gewoonlijk ruim voldoende te eten en te drinken. Het is bijzonder om de warme band met deze mensen te ervaren.
Het was een goede reis met een fijn team, veel mensen gesproken en veel indrukken opgedaan.
 

2 juni een kerkdienst bijgewoond met ds Aron als voorganger. Drie jongeren hebben belijdenis gedaan. Heel bijzonder om mee te maken.

Bent u geïnteresseerd in het volledige reisverslag click dan op Reisverslag team Schonewille mei 2019 PDF

Geplaatst op 27 juni 2019

Reisverslag team Manenschijn, Voortman en Schepers

Reis Roemenië van 31 maart tot 11 april 2019

Project Janneke-Kathy: diverse goederen afgeleverd waaronder nieuwe bedrijfskleding. Een project met een perfecte organisatie om gehandicapte mensen een zinvol en menswaardig bestaan te bezorgen.
Tirgusegeste ziekenhuis: geleverde goederen, 3 behandelstoelen, lamp t.b.v. operatiekamper, incontinentiemateriaal, 3 rollators en diverse goederen.
Cernaton de Jus (contactpersonen Lazlo en Ilonka): bedrijfskleding, voeding, incontinentiemateriaal,rolstoelen fiets voor jongen in het dorp.
Voor conferentiecentrum: tapijttegels.
Zalan (contactpersoon Szasz Isang): bedrijfskleding, orgel met bank als vervanging voor te restaureren orgel van de kerk, keyboard, stapelstoelen, kleding en een rolstoel.
Ojdula (Molnar Arpas, contactpersoon voor ziekenhuis in Tirgo S): tuinfrees en kleding.
Costest: tehuis voor opvang zigeunerkinderen en minima gezinnen. Afgeleverd voeding, bedrijfskleding, enz. 
Ceceni bij Caracal: bezoek aan fam. Nastagi Hanneke Arensman en Victorel. Afgeleverd kleding, incontinentiemateriaal enz. Ook bedoeld voor arme mensen in het dorp.
Thuis Santa Maria: afgeleverd goederen en kleding.
 
Dank aan Stichting voor het gebruik van de prachtige bestelauto met aanhanger.