Inna en Joshua Jannink sturen kerstcadeautjes naar de Oekraïne

By 9 december 2023Nieuws, Nieuws

Het echtpaar Inna en Joshua uit Wierden is al een tijd bezig met acties voor de Oekraïne.
Inna is Oekraïense en haar familie woont in de Oekraïne tussen het oorlogsgeweld.
Samen hebben ze besloten om iets voor de kinderen in de Oekraïne te doen met de kerst.
In de Tubantia werd een artikel geplaats. Enkele bestuursleden van de Stichting Oost-Europa, afdeling Wierden, lazen dit artikel en hebben besloten om het aanwezige speelgoed ter beschikking te stellen aan Inna en Joshua.
Gisteren, vrijdag 8 december, hebben we met de bus van de Stichting schoenendozen, vol met speelgoed, bij diverse scholen in Wierden opgehaald.

Vanmorgen, zaterdag 9 december, hebben we Inna en Joshua geholpen met het laden van de Oekraïense Bus.(Er waren veel familie en vrienden bij aanwezig.)
Om 11:00 uur was de Bus geladen en na gezamenlijk een kopje koffie gedronken te hebben vertrok de bus richting de Oekraïne.
Als bestuur wensen Joshua en Inna heel veel succes met hun actie. Wij hopen dat de kinderen in de Oekraïne hier enorm blij mee zijn.
Zodra we foto’s krijgen van het uitdelen van het speelgoed zullen we ze bij dit artikel plaatsen.