Jaarlijks maken ca. twaalf teams een reis naar onze projekten. Een team bestaat doorgaans uit vier personen. De kosten voor overnachtingen, eten en drinken en brandstof delen zij samen. 
Voor het reizen heeft de stichting een eigen bestelauto (met dubbele cabine) en een aanhanger beschikbaar. Vooraf wordt overlegd welke goederen naar welke projekten gebracht worden. Om verantwoord en goed voorbereid op reis te gaan zijn er spelregels opgesteld. Een reis duurt doorgaans tien dagen, bijvoorbeeld: vertrek ‘s maandagsmorgens en terug een week later in de loop van de donderdag. Tussen de reizen door moet er voldoende gelegenheid zijn voor onderhoud van bestelauto en aanhanger en natuurlijk het laden voor een volgende reis.
Bovenstaande directe werkwijze garandeert dat we precies op de hoogte zijn welke goederen op welke plek het meest dringend nodig zijn.
 
       
                                                                                                 
 
 

Niet alleen met onze eigen bestelauto en aanhanger worden allerlei goederen naar onze projekten gebracht. Vaak hebben we ook voldoende goederen voor een transport per vrachtauto. Ca. vier keer per jaar wordt een trailer dan tot in de nok toe volgestouwd met schoolmeubilair, grote en kleine meubels, witgoed, kleding, matrassen, speelgoed, enz., enz.. Gelukkig helpen vele vrijwilligers uit Enter, Rijssen en Wierden om de klus te klaren. Onze contactpersonen zijn dol gelukkig met alles wat zij toegestuurd krijgen en bidden en smeken ons met ons mooie werk door te gaan.

                                                                          

 
Reisplanning:          de heer H.P. Tukker
Het Loo 4
7641 SB Wierden
tel. 0546-574377
e-mail: dicktukker52@gmail.com