Welke goederen zijn welkom? 
 
Velen van u weten al de weg naar ons inzamelpunt aan de Marcus Samuëlstraat 32 A te Enter (tussen huisnummer 32 en 34 het pad in).
Welkom is: bruikbare schone kleding, dekens, dekbedden en ander beddengoed zoals lakens, slopen en spreien, bij voorkeur verpakt in stevige plasticzakken. Ook zijn medicijnen, medicinale voeding, verbandmiddelen en incontinentiemateriaal veel gevraagde artikelen. Wij zijn elke maandagavond geopend van 18.30 uur tot 20.00 uur. Op overige tijden staan er ook twee containers bij de ingang van het gebouw waar u uw goederen in kunt deponeren. Mocht het teveel zijn dan komen we het bij u halen.
Heeft u bruikbare goederen als koelkasten, fornuizen, wasmachines, drogers, éénpersoonsbedden en -matrassen (uiteraard in goede staat)? Die komen we graag halen en dan kunt u ons bellen, ook als u twijfels heeft of de goederen wel geschikt zijn voor transport naar Roemenië, Hongarije of de Oekraïne. Er is dringend behoefte aan kleding maar even geen huisraad en meubelen.
 
Kijk voor adressen onder Wie zijn wij/Enter.
Uiteraard geldt het bovenstaande ook voor de Stichting Oost Europa afdeling Wierden. Kijk voor adressen onder Wie zijn wij/Wierden.